Aanpak

De maximale groepsgrootte bestaat uit 3 kinderen. Verschillende niveaus kunnen gelijktijdig zwemmen. Hierdoor is het mogelijk om met meerdere kinderen uit het gezin op dezelfde tijd te zwemmen. Uiteraard wordt ieder kind op zijn of haar eigen manier uitgedaagd. Het is niet nodig om tussendoor te wisselen van lestijd bij verandering van niveau. U kunt ten alle tijd op het tijdstip van uw eigen voorkeur blijven zwemmen. Verandert uw voorkeur van dag/tijdstip? Houdt er rekening mee dat wisselen op korte termijn niet altijd mogelijk zal zijn i.v.m. de kleinschaligheid. 


Alle kinderen die zwemles volgen bij zwemschool Marly zijn verplicht een zwemvestje aan te schaffen. Dit moet een zwemvest zijn waar de drijvers uitkunnen. Ik adviseer de zwemvestjes van Easy swim, maar ze bestaan ook met andere logo's/merken. Twijfelt u of u de goede heeft? Neem voor aanschaffen even contact op. Kijk ook eens gerust op marktplaats/vinted. Hier worden ze met grote regelmaat voor een leuke prijs aangeboden. 


De lessen duren 35 minuten. U mag de gehele zwemles aanwezig blijven in het zwembad om de ontwikkelingen van uw kind te blijven volgen. Vindt u het fijner om buiten te wachten, is dat uiteraard geen enkel probleem.

Om de kinderen zoveel mogelijk te motiveren, werk ik met een sterrenkaart. Kinderen die op zwemles zitten kunnen sterren bij verschillende stappen verdienen voor op hun sterrenkaart. Kaart vol? Yes, tijd om diploma te zwemmen!

 
 
 
E-mailen
Bellen
Info