Veelgestelde vragen

Mijn kind kan een keer niet komen, wat nu?
Afmelden voor de zwemles kan kosteloos voor de 1e van de nieuwe maand. Hierna zullen de facturen op maat gemaakt worden en de verwachtte lessen in rekening gebracht worden. 

Kan ik een gemiste zwemles inhalen?
Ja, een gemiste les kan binnen 3 weken ingehaald worden. Ouders kunnen de les zelf inplannen met behulp van een online reserveringssysteem.

Mijn kind mag diploma zwemmen, hoe werkt dit?
Als uw kind alle doelen heeft behaald voor het zwemdiploma A of B is het tijd om een officieel diploma in ontvangst te nemen. Er zijn geen extra lessen nodig en u hoeft als ouder geen duur diploma pakket aan te schaffen.
Het afzwemmen kan gewoon tijdens de les, hierdoor is het voor het kind niet extra spannend. Mocht u graag meerdere familieleden meenemen om te kijken kunnen we er ook voor kiezen om het op een ander moment te laten plaatsvinden. 

Vanaf welke leeftijd kan mijn kind op zwemles?
Vanaf de leeftijd van 4,5 jaar is uw kind welkom om te starten met zwemles. Het ene kind is echter het andere niet, soms is het raadzaam om gewoon nog even lekker te wachten. 5 of 6 jaar is ook een prima leeftijd om te starten met zwemles. Als u uw zoon of dochter tijdig inschrijft, kan hij/zij starten op het door uw gewenste moment. 

Mijn kind wil ook graag het C-diploma behalen.
Vanwege de grootte van het zwembad is in overleg met ENVOZ besloten dat alleen de diploma's A en B hier behaald kunnen worden. 

Ik wil graag mijn kind opgeven, maar wanneer is hij/zij aan de beurt om te starten?
De wachttijd is erg afhankelijk van uw voorkeursdag. Sommige dagen, zoals vrijdag, zijn populair, maar heeft weinig lesplekken. Op zaterdagmiddag worden er meer lessen gegeven, de wachttijd is dan automatisch korter. U kunt uw voorkeur aangeven voor uw favoriete dag(en). Zo hoop ik voor iedereen een duidelijke termijn aan te kunnen geven. 
Is uw kind nog te jong of er nog niet aan toe om te starten? Dat is geen enkel probleem, u behoudt u plek op de wachtlijst en bent dan gelijk aan de beurt zodra het voor uw kind wel een geschikt moment is. 

Op dit moment zijn er erg veel aanmeldingen en is de wachttijd opgelopen tot ongeveer een jaar. Wacht niet te lang en geef je kind op tijd op!


 
 
 
E-mailen
Bellen
Info